Suklaapalat
2 1/2 dl sokeria
1 rkl vaaleaa siirappia
1 1/2tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
5 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta ( sitä oikeaa, ei sitä mistä tehdään kaakaota)
n. 1 appelsiinin kuori raastettuna
1 dl valkosuklaarouhetta
- Sekoita voi ja sokeri keskenään. Sekoita kuivat aineet toisessa kulhossa, yhdistä.
- Raasta pestyn appelsiinin kuori ja pilko suklaa. Lisää seokseen.
- Leivo taikinasta 2 pitkulaa leivinpaperille ja painele litteäksi käsin.
- Paista 175 asteessa niin kauan että keksit tuntuvat valmiilta. Ohjeessa luki 10-12 minuuttia, mutta meillä on ainakin niin pieni uuni, että pitkuloista tuli aika paksuja, joten ne vaativat 15+min paistoajan.
- Leikkaa pitkulat kekseiksi ennen kuin ne jäähtyvät, keksit kovettuvat jäähtyessään!
Pysty unohtaan jauhot :D
VastaaPoistaNo älä:D
Poista