Valkosuklaa-sitruunatryffelit mustapippurilla
200 g valkosuklaata25 g kuohukermaa
1 rkl sitrkuunanmehua + raastettua kuorta
0,50 tl -1 tl jauhettua mustapippuria
- Sulata puolet suklaasta vesihauteessa.
- Kuumenna kerma ja sekoita joukkoon sitruunanmehu ja kuori.
- Yhdistä kerma ja suklaa, sekoita tasaiseksi.
- Laita jääkaappiin ( tai pakastimeen jos olet hätäinen) jähmettymään.
- Kun massa on käsiteltävää, pyörittele siitä palloja ja laita ne takaisin jääkaappiin.
- Sulata loput suklaasta ja lisää haluamasi määrä mustapippuria. Mustapippuri ei paljon maistu mutta siitä tulee kiva potku.
- Dippaa suklaapallot pippurisuklaa seokseen ja laita takaisin jääkaappiin. Kun päällynen jähmettynyt, voit siirtää ne esimerkik paperivuokiin.
Vatkataanko sitä kermaa tässä ohjeessa ollenkaan? :)
VastaaPoistaEi kun se kuumennetaan niin lähtis vatkauksetki pois :)
Poista