Nää oli jännän makuisia. Kaneli voikreemissä oli hyvää, mutta taisin paistaa kakkupohjaa liian kauan kun se vähän murtui, mutta muuten hyvä!
Kakkupalat
Pohja:
4 dl vehnäjauhoja1 dl kaakaojauhetta
200 g huoneenlämpöistä voita
1 1/4 dl sokeria
2 munankeltuaista
2 tl vaniljasokeria
Voikreemi:
100 g huoneenlämpöistä voita1 1/2 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
1/2 tl kanelia ( nam!)
1 munankeltuainen
Kuorrutus:
150 g tummaa suklaata2 dl vaahtokarkkeja
- Sekoita jauhot, kaakao, voi ja sokeri sekaisin. Lisää keltuaiset ja vaniljasokeri. Laita taikina muovipussiin ja tunniksi jääkaappiin.
- Levitä taikina uunivuokaan (23cmx 32cm)
- Paista 175 asteessa 15-20 minuuttia. Anna jäähtyä
- Valmista voikreemi. Sekoita kaikki aineet hyvin keskenään.
- Levitä voikreemi kakun päälle ja laita jääkaappiin kohmettumaan.
- Sulata suklaa ja levitä kakun päälle. Koristele vaahtokarkeilla. leikkaa paloiksi ennenkuin suklaa on kokonaan jähmettynyt.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti