Ja Banoffeehen. Kaikki kehui tätä hirveästi joten tottakai piti kokeilla. Ei kyllä ollut niin hyvää kuin luulin :( ja banaanit menee ihan hirveän nopeeta tummiks, ei säilyny seuraavaan päivään nättinä :o Mut kivaa vaihtelua normi kakkuun :) Ja murskatkaa keksit oikeasti hyvin, vaikka kaulimella, mä yritin käsin ja pohjaan jäi aika isoja keksinpalojakin välistä.
Banoffee
pohja:
260 g bastogne kandikeksejä70 g voita
Täyte:
1 prk kondensoitua maitoa2-3 banaania viipaloituna
2 dl vispikermaa
2 tl vaniljasokeria
Pinnalle:
Muutama bastonge keksiBanaanin viipaleita
- Keitä kondensoitu maito purkkia kattilassa, miedolla lämmillä 3h.
- Murusta melkein kaikki keksit kunnolla, lisää voi.
- Laita irtokakkuvuuan pohjalle leivinpaperi ja painele keksipohja siihen.
- Kaada päälle keitetty kondensoitu maito ja banaanin viipaleet.
- Vaahdota kerma ja levitä kerrosten päälle
- Koristele banaaneilla ja keksi murskalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti