Ohje on marian blogista ja äiti tekee aina tällä ohjeella. Mustikka oli kivaa vaihtelua normaaliin mango päällyseen.
aineet viiteen juustokakkuun.
Mustikkajuustokakku
Pohja:
200 g digestivekeksejä75 g voita
Täyte:
4 liivatteenlehteä200 g maustamatonta tuorejuustoa
2 rkl kiehuvaa vettä
1 1/4 dl sokeria
3 tl vaniljasokeria
2 1/2 rkl sitruunamehua
2 dl kuohukermaa
kuorrute:
2dl Mustikka pilttiä2 liivatetta
2 rkl vettä
1. Murenna keksit esimerkiksi kaulimella. Nypi rasva joukkoon. Sekoita ja painele irtopohjavuokaan jonka olet ensin leivinpaperittanut.
3. Kiehauta kattilassa 2 rkl vettä ja sekoita liivatteet siihen. Lisää liivate ohukaisena nauhana tuorejuuston sekaan ja sekoita kokoajan.
4. Lisää kermavaahto mukaan varovasti sekoittaen. Kaada täyte keksipohjan päälle ja tasoita pinta. Anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti.
6.Tein omat juustokakkuni 1,5 litran pullavuokiin (halkaisija 20 cm, ohje 24 cm vuokaan.) joten aineita jäi vielä yli ja tein minijuustokakkuja.
7. Valmiista lopputuloksesta ei ole kuvaa, mutta no, kuvittele tuohon sininen päällynen :D menivät siis juhliin ja leikattiin vuuissa annoispaloiksi.
etkö siis ite tykkää juustokakuista? :o
VastaaPoistaen :D musta se on vaan liian sellasta rasvasen ja tunkkasen makusta :P
Poista