tiistai 4. lokakuuta 2016

Kanapiirakka

Normaalisti en tykkää suolaisista piirakoista. Tää oli vaan tosi hyvää! Toi pohja on kiva, sitä kannattaa käyttää muissakin :)


Kanapiirakka

Pohja:

3 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl ruisjauhoja
1 tl suolaa
150 g voita
1/2 dl kylmää vettä

Täyte: 

400 g broilerin fileeleike maustamaton
1 paprika 
1 sipuli
1 tl paprikajauhetta
2 rkl tacomaustetta
1/2 tl suolaa
200g valkosipulituorejuustoa
200 g ranskankermaa
2 munaa
100g maissia
2 dl juustoraastetta pinnalle.


  1. Sekoita jauhot ja suola kulhossa. Paloittele  voi ja nypi sekaisin. Lisää lopuksi vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Levitä piirakkavuoan pohjalle. 
  2. Viipaloi broiler jos isoja paloja. Pilko sipuli ja paprika. 
  3. Paista broileria. Kun ne ovat saaneet hieman väriä, lisää mukaan paprikasuikaleet ja lopuksi sipuli. Mausta paprikajauheella ja tacomausteella.
  4. Sekoita valkosipulituorejuuston sekaan ranskankerma ja munat.  Lisää joukkoon kanaseos ja maissi. Kaada täyte pohjan päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste.
  5. Paista 200 asteessa noin 35 minuuttia.
  6. Syö! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti