torstai 1. elokuuta 2019

Päärynä-Minttu suklaakakku

Tein tätä yks vuosi synttärikakukseni! Oli hyvää. Osalle kakku oli tosin vaan päärynäsuklaa-kakkua, kun minttusattumia ei löytynytkään joka palasta.
Enemmän suklaata ens kerralla?



Päärynä-Minttu suklaakakku

3dl sokeria
150g voita
3 munaa
2dl vehnäjauhoja
1 1/2tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
4 rkl kaakaojauhetta
100g tummaa minttusuklaata (70%)
2 päärynää


  1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen joukkoon.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munavoiseokseen.
  3. Paloittele suklaa paloiksi ja sekoita taikinaan. 
  4. Laita leivinpaperi irtopohjavuuan pohjalle, voitele ja jauhota reunat.
  5. Kuori päärynä ja leikkaa lohkoiksi. Asettele irtopohjavuuan pohjalle ja kaada taikina päälle.
  6. Uuniin! 175 astetta, 45 minuuttia.
  7. Anna jäähtyä, ja keikauta tarjolle. Tomusokeria päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti