Tein tätä yks vuosi synttärikakukseni! Oli hyvää. Osalle kakku oli tosin vaan päärynäsuklaa-kakkua, kun minttusattumia ei löytynytkään joka palasta.
Enemmän suklaata ens kerralla?
Päärynä-Minttu suklaakakku
3dl sokeria150g voita
3 munaa
2dl vehnäjauhoja
1 1/2tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
4 rkl kaakaojauhetta
100g tummaa minttusuklaata (70%)
2 päärynää
- Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen joukkoon.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munavoiseokseen.
- Paloittele suklaa paloiksi ja sekoita taikinaan.
- Laita leivinpaperi irtopohjavuuan pohjalle, voitele ja jauhota reunat.
- Kuori päärynä ja leikkaa lohkoiksi. Asettele irtopohjavuuan pohjalle ja kaada taikina päälle.
- Uuniin! 175 astetta, 45 minuuttia.
- Anna jäähtyä, ja keikauta tarjolle. Tomusokeria päälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti