lauantai 9. elokuuta 2014

Kummalliset keksipalat

Jostain blogista bongasin kivan idean erikoisista kekseistä.  Pohja niissä on digestiveä jonka päälle kaadetaan kondensoitua maitoa ja päälle lempiherkkuja!  Oma makuyhdistelmäni ei ollut maailman paras ja vuokakin oli liian pieni, mutta nyt uudella vuualla ja uusilla herkuilla pitää kokeilla joku päivä uusiks! Näitä piti syödä monta eikä siltikää ollu varma tekeekö mieli lisää vai ei ja silti söi:D 



Keksipalat

3 1/2 dl digestivejä ( n. 150g )
100 g voita
1 purkki kondensoitua maitoa
130 g tummaa suklaata
2 dl lakuja
1 dl suolapähkinöitä
1 dl minivaahtokarkkeja


  1.  Lämmitä uuni 175 asteeseen.  Paistoin lasagnevuuassa ( n. 29x21cm) mieluummin isommassa. Laita leivinpaperi vuokaan. 
  2.  Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita keskenään ja painele vuuan pohjalle.
  3.  Kaada päälle kondensoitu maito, ei tarvitse keittää etukäteen!
  4.  Pilko suklaa ja lakut paloiksi. Levitä herkut pohjan päälle. Jos paistat lasivuuassa paisto aika on n. 40 minuuttia, metalli (?) vuuassa n. 20 minuuttia.
  5. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti