Mutakakkumuffinsit
100 g voita2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 munaa
1/2 dl vaaleaa siirappia
2 dl vehnäjauhoja
6 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
100 g tumma suklaata
- Vatkaa voi, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen kokoajan vatkaten.
- Sekoita joukkoon vaalea siirappi. Sekoita jauhot keskenään ja lisää taikinaan.
- Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää taikinaan.
- Laita muffinssipellille vuuat ja täytä vuoka 2/3 taikinalla.
- Paista 10-12 minuuttia 175 asteessa. Anna jäähtyä.
- Maistui vielä kolmen päivän jälkeenkin, pidempään en usko että pysyy jääkaapissa vaikka säilyisikin!
Kiitos kommentistasi :) Oi ompa harmi jos on kumista tullut tuosta suklaarahkakakusta! :( Ja joo onhan se totta, ettei se ihan "oikea" suklaakakku ole, kun siihen tulee tuota rahkaakin. Siitä rahkasta se terveellinen makukin varmaan tulee :D Harmi jossei kakku ihan vastannut odotuksiasi, mutta kiitos joka tapauksessa kommentistasi!! :) Sun pitää tehdä nyt siitä edestä joku ihan supersuklainen suklaakakku, niin pääsee oikeesti suklaakakun makuun! :D
VastaaPoistaJa hei ompa sulla ihana blogi!!! :) Laitoin kirjanmerkkeihin talteen, aivan ihania reseptejä läjäpäin! :) Tääkin kuulostaa niin täydelliseltä! Mutakakku on ihan parasta, saatikka sitten muffinsseina <3 NAM! Taatusti superhyvää : )
VastaaPoistajee kiva :) saat kyllä pian omia reseptejäs täältä lukea kun kattoo mitä herkkuja oot kokeillu ! :)
Poista