tiistai 21. tammikuuta 2020

Appelsiinisuklaatryffelit sormisuolalla

Tein näitä työkaverille joulunaikaan! Helppoa kun pysty tehdä neliönmallisina, eikä joka kaapin ovi ollu suklaassa pyörittelystä :D Maistuu pehmoselta fazerinalta suolasena versiona. Tähän alle tosi houkutteleva loisteputkivalo muokkaamaton kuva. :D oli hyviä vaikka kuvassa ei niin näytä. 





Appelsiinisuklaa tryffelit sormisuolalla

1 dl kuohukermaa
50g voita
300g tummaa suklaata (panda)
100g maitorahkaa
1/2 appelsiinin kuori (tai yks huonosti raastettuna)
+
1 tl sormisuolaa 

  1. Kiehauta kerma ja voi kattilassa. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita paloiteltu suklaa seokseen. Anna sulaa, sekoittele.  
  2. Lisää rahka ja appelsiinin kuori. Rytistä leivinpaperi ja  levitä se vuokaan, non 15x20cm. Kaada seos sinne. Päälle sormisuolaa ja jähmettymään jääkaappiin noin 4 tunniksi. Nosta pois vuuasta ja leikkaa paloiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti