keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Huisin hyvät toffeemuffinsit

Aikaisemmassa Banoffee reseptissä huutelin neuvoja keitetyn kondensoidun maidon käyttämiseksi, niitä saa kertoa!
Pitkään googlailtuani  löysin itse tälläisten toffeemuffinsien ohjeen, ja koska ne näyttivät niin tylsiltä piti ne myös kuorruttaa.  Näitä maistelluilta sain kuulla kommentteja mm. En yleensä tykkää leivonnaisista mutta nam. Hei vähä nää on hyviä ja taidanpa ottaa toisen :D
 Ohjeen löysin onnelasta. Ehdin jo pelästyä että hukkasin sen jo!





Toffeemuffinsit

2 munaa
1 1/2 dl sokeria
1 dl kermaa
100g voita
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1/2 prk keitettyä kondensoitua maitoa 

Kuorrutus:

2 dl kemaa
1/2 prk keitettyä kondensoitua maitoa
3 tl vaniljakreemijauhetta

1. Vaahdota munat ja sokeri kovaksi vaahdoksi. Lisää kuivat aineet ja kerma sekä rasva. Sekoita varovasti.
2. Täytä muffinsi vuuat noin puolilleen taikinaa


3. Laita kondensoitu maito pursotin/pakastepussiin ja pursota taikinan päälle.
4. peitä kerros lopulla taikinalla.


5. Paista 200 asteessa n. 15 minuuttia
6. Anna muffinsien jäähtyä kunnolla
7. Valmista täyte. Vatkaa kerma ja vatkaa joukkoon  kondensoitu maito ja vaniljakreemijauhe. Pursota muffinsin päälle reilukerros.
8. Herkuttele!

4 kommenttia:

  1. Nami, näyttääpä hyvältä! Heti alkoi toffeehammasta kolottaa :)

    http://www.suussasulavaarakkautta.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. näitä ei voi oikesti syödä montaa, on sen verran makeita ja sen takia just hyviä:D

      Poista
  2. Kestääkö kuorrutus jääkaapissa yön yli?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kestää saattaa vaan maistua vähä jääkaapilta :)

      Poista