Meijän uuni on vähän normaalia pienempi, joten pohjasta tuli hassun paksu eikä kääretorttu ole kovin nätti, mutta hyvää silti. Laitoin aika vähän mansikoita kun en oikeen piittaa pakastemansikoitten mausta. Ensikerralla voisin kokeilla tätä mustikoilla! Täyte on kuitenkin aika raskas joten jotain marjoja/hedelmiä se kaipaa seurakseen.
Mariannekääretorttu
pohja:
4 munaa1 1/2 dl sokeria
1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl perunajauhoja
1/2 dl tummaa kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
2 dl vispikermaa1 prk maitorahkaa
1 ps marianne crushia
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
250 g mansikoita
- Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi seokseen. Sekoita varovasti
- Levitä taikina leivinpaperilla päällystetylle uunivuualle. Paista 225 asteessa n. 6 minuuttia.
- Kumoa kypsä pohja sokeroidulle leivinpaperille. Poista paistopaperi.
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja marianne crush. Levitä seos jäähtyneen pohjan päälle. Lisää puolitetut mansikat.
- Kääri levy rullalle ja laita jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
- Koristele tosihienoilla suklaakuvioilla...
Oih, oli varmasti hyvää! :)
VastaaPoistajoo!
PoistaJäikö kenties ohjeesta puuttumaan sokerista 1 dl?
VastaaPoistajäipä tosiaan! hyvä kun huomasit, muokkasin:)
Poista