Rapsutin vähän pois kun pinnasta tuli vähän tumma. Ei kyl olis tarvinnu.
Valkosuklaa mutakakku
175 g voita240 g valkosuklaata (Pandaa, 20 g meni suuhun leipomisvaiheessa)
4 munaa
1½ dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
4 tl vaniljasokeria
1. Sulata voi ja 200g valkosuklaata. ( sulatin voin mikrossa ja voin vesihauteessa)
2. Leikka loput suklaat rouheeksi.
3.Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää vaahtoon sulatettu suklaa ja voi.
4. Yhdistä jauhot ja sekoita ne varovasti taikinaan. Lisää suklaarouhe.
5. Laita leivinpaperi irtopohjavuuan pohjalle. voitele ja jauhota sivut. Itsellä ei ollut leivinpaperia ja kakku jäi aika vaikeasti kiinni pohjaan, joutui vähän naarmuttamaan.
6. Paista 200 asteessa 20 minuuttia.
7. Anna jäähtyä ja syö!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti