Mangobrownie- kakku
200 g voita, huoneenlämpöisenä
2 ½ dl sokeria
1 ½ tl vaniljasokeria
175 g tummaa suklaata (70%)
3 kananmunaa
1 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl tummaa kaakaojauhetta
1 dl cashewpähkinöitä (suolattuja)
75 g tummaa suklaata ( rouheena)
150 g mangotuorejuustoa
1 keltuainen
1 rkl sokeria
Koristelu:
50 g mangotuorejuustoa1 dl kermaa
sokeria maun mukaan
1. Sulata tumma suklaa vesihauteessa. Vatkaa voi ja sokerit vaahdoksi. Lisää yksitellen kananmunat ja vatkaa sekaisin. Sekoita joukkoon sulatettu suklaa. Sekoita kaakaojauhe vehnäjauhoihin ja lisää jauhoseos siivilän läpi taikinaan, sekoita hyvin.
2. Lisää vielä rouhitut cashewpähkinät ja suklaarouhe. Levitä taikina voideltuun irtopohjavuokaan (halkaisija n.23cm) Kannattaa laittaa leivinpaperi pohjalle.
3. Sekoita tuorejuusto (150g) ja lisää keltuainen sekä sokeri. Pursota tai laita lusikalla kakun päälle. Kakku uuniin ja 175 asteeseen ja paista n.35 minuuttia. Saa jäädä hieman löysäksi.
Uunista tulleena.
Tosi herkun näköinen :)
VastaaPoistaKäy ilmoittamassa kakkusi Unelmakakku-kilpailuun niin voit päästä Pariisiin herkuttelemaan!
http://www.raminkonditoria.fi/index.php/unelmakakku/
EI oo yhtään oma resepti niin en kyllä toisten omilla ilmottaudu :) Se on hyvä että toiset osaa suunnitella tälläsiä herkkuja ni itte voi sitten tehdä :D
Poista