Dumlekakku
150g voita2 dl sokeria
3 kananmunaa
3,5 dl vehnäjauhoja
1 dl kaakaojauhetta (leivonta)
13-18 Dumlekarkkia (riippuen vuuan koosta)
Kuorrute:
200g suklaatavähän kermaa
karkkeja/vaahtokarkkia/suklaakrokanttia
- Uuni 200 asteeseen. Sulata voi mikrossa. Vatkaa kananmunat ja sokeri keskenään. Lisää joukkoon sulatettu voi, Lisää myös vehnäjauhot ja kaakaojauhe. Sekoita tasaiseksi ja kaada voideltuun kakkuvuokaan. Painele Dumlekarkkeja taikinaan.
- Paista uunissa n.10-13 minuuttia. Kakku on valmista kun kokeilee keskeltä tikulle ja ei jää mitään kiinni.
- Anna kakun jäähtyä.
- Valmista kuorrute. Sulata suklaa ja lisää joukkoon hiemna kermaa. Sekoita päällysen karkit suklaaseen ja kuorruta kakku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti