Kaurakolapalat
Kolatäyte:
50 g voita
1 1/2 dl vaaleaa siirappia
1 1/2 dl kuohukermaa
Pohja:
75 g voita sulatettuna
1/2 dl sokeria
1 1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl kaurahiutaleita
1/2 tl leivinjauhetta
Kuorrutus:
175 g tummaa suklaata
Strösseleitä/ pähkinöitä
1. Valmista kolatäyte. Sulata voi kattilassa. Lisää kerma ja siirappi. Kiehauta ja anna kiehua noin 30 minuuttia.
3. Valmista pohja. Sulata voi ja sekoita kulhossa kaikki aineeet keskenään.
4. Painele taikina 24x15cm (lasagne..) vuokaan ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.
6. Sulata suklaa ja levitä kinuskin päälle. Ripottele päälle jotain kivaa.
7. Leikkaa terävällä veitsellä pieniksi paloiksi.
8. Tarjoa!
7. Leikkaa terävällä veitsellä pieniksi paloiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti