Unikkovalkosuklaa-kakku
2 1/2 dl sokeria3 munaa
3/4 dl rypsiöljyä
1 1/2 dl maustamatonta jogurttia
1 tl sitruunan mehua
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
25 g unikonsiemeniä
Kuorrute:
80 g valkosuklaata
1/2 dl kuohukermaa
+ mustikoita
1. Vatkaa yhteen sokeri, munat, öljy, jogurtti ja sitruunan mehu.
2. Sekoita keskenään kuivat aineet ja kääntele ne seokseen.
3. Voitele ja korppujauhota 1,5litran vuoka. Kaada taikina vuokaan.
4. Paista 175 asteessa n. 35 minuuttia, kunnes tikkuun ei jää taikinaa
5. Valmista kuorrute. Sulata valkosuklaa vesihauteessa kerman kanssa. Koristele kakku marjoilla ja levitä kuorrutetta päälle.
Kakkua ja aurinko <3
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti