torstai 2. huhtikuuta 2020

Nopeat kaurarieskat

Siivosin kotona kaappeja ja yritin käyttää kaikkea mitä ruokakaapeista löytyy. Kaurajauhoja olin joskus ostanut ja unohtanut käyttää. Löysin nopean rieskaohjeen johon kuului laittaa kaurajauhoja. Nää on hyviä! Tein näitä joskus myös sämpyläjauhoihin ja maitorahkaankin ja tuli ihan ok makuisia, jostain syystä maistui vähän kananmunalta? Kuitenkin, moni käyttöinen ohje! En jaksa aina antaa edes olla huoneenlämmössä kauaa.



Kaurarieskat

2 dl jogurttia
1 rkl öljyä
2 dl kaurajauhoja (tai muita)
0,5 tl ruokasoodaa
0,5 tl suolaa
0,5 tl sokeria


  1. Sekoita öljy jogurtin sekaan.  Lisää kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi.
  2. Anna taikinan olla liinan alla puolituntia huoneenlämmössä-
  3. Nostele 6 kekoa leivinpaperin päälle ja taputtele jauhon kanssa tasaisiksi rieskoiksi.
  4. Paista 225 asteessa noiin 15 minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti