tiistai 7. lokakuuta 2014

Parhaat macadamia-valkosuklaa keksit

Hirveästi olis reseptejä joita oon kokeillu ja nytkin kakku uunissa mut ei vaan jaksa kirjotella! Onneks on varastossa vieläkin reseptejä :D
Poikakaverilla oli synttärit ja se niin tykkäs näistä kekseistä, joten etin paremman reseptin kun viimmeksi, ja näistä tuli niin hyviä! tänään teen näitä myös pelkällä valkosuklaalla, katotaan onko yhtä hyviä sittenkin! 
 Ihanan sitkeitä pehmeitä, ei saa yli paistaa vaikka tuntuukin että keksit olisi hieman pehmeitä ja vaaleita.

 photo d0475623-e293-4d77-a074-28772492c34b_zps362351aa.jpg

Macadamia-valkosuklaa keksit

200 g voita
2 1/2 dl sokeria
1 muna 
5 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
150 g valkosuklaata
100 g macadamia pähkinöitä
  1. Pilko suklaa ja pähkinät isoiksi paloiksi.
  2. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna voimakkaasti vatkaten
  3. Yhdistä sooda jauhoihin ja sekoita voisokerimuna- seokseen. Lisää pähkinät ja valkosuklaa. 
  4. Tee taikinasta lihapullan kokoisia palloja.  Jätä pellille leviämisvara ja paista 180 asteessa 8-10 minuuttia! 

 photo ba969d29-94e0-49ed-a648-5681cee9393a_zps414f3747.jpg

 photo 36bed2b5-2e7a-4b39-a91b-fc4af2ea2aeb_zps7f1c7c89.jpg

1 kommentti:

  1. Oi miten ihana ohje! NAM :) Takuulla superhyviä, ja ihanan näkösiä! :)

    VastaaPoista