torstai 21. tammikuuta 2016

Banaanikakku

En tiiä mistä tän keksin, mutta teki mieli tehä banaanikakkua.  Laitoin vähä inkiväärii jauheena mut en oikeen tiiä oliko hyvä idea.


 photo DSC06001_zps6vg6jgnf.jpg

Banaanikakku

4 banaania
100 g voita
2 dl sokeria
3 munaa
5 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 dl maitoa

  1. Sekoita voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat ja sekoita.
  2. Muussaa banaanit ja lisää taikinaan.
  3. Sekoita kuivat aineet ja kääntele ne taikinaan yhdessä maidon kanssa
  4. Korppujauhota leipävuoka ja kaada taikina sinne.
  5. Uunissa 175 asteessa noin 45 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti