lauantai 1. lokakuuta 2016

Tonnikalapiirakka

En edelleenkään tykkää suolaisista piirakoista, mutta jos tykkäisin niin tää oli ainakin ihan hyvää. Kaikki vähän kauhisteli tilliä, mutta sitä oli kuulemma juuri sopivasti :D

 photo DSC04533-001_zps20rplial.jpg

Tonnikalapiirakka

Pohja:

3dl vehnäjauhoja
150 g voita
suolaa
0,5 dl vettä

Täyte:

1 prk tonnikalaa
paprikaa
tilliä
200 g juustoraastetta
3 munaa
3 dl kermamaitoa
Suolaa

  1. nypi jauhot voihin ja suola. Lisää vesi ja painele taikina piirakka vuokaan.
  2. Paista alatasolla n. 10 minuuttia 225 asteessa.
  3. Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjan päälle. Paista vielä 200 asteessa noin 30 minuuttia.

 photo DSC04526-001_zpsnylfvjhr.jpg photo DSC04527-001_zpsqyz7d3d1.jpg photo 7d5000d7-ebd3-4c70-ada8-46503f3c383f_zpsqvduaxdq.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti