torstai 30. tammikuuta 2014

Vadelma-manteli pullat

Lisää täytevaihtoehtoja pulliin! Ensi kerralla tosin jätän vadelmat pois ja teen pelkällä mantelimassalla. Vadelmat on parhaimpia yksistään syötyinä.


 photo a771ad20-70f0-4dd4-a606-fa7f06dc0691_zps31d837b3.jpg

Vadelma-mantelipullat:

1 annos pullataikinaa

Täyte:

200 g mantelimassaa
1 dl sokeria
2 1/2 tl vaniljasokeria
125 g voita huoneenlämpöisenä
4 dl pakastettuja vadelmia
  1. Raasta mantelimassa (?!?!?),  sekoita se sokerin, vaniljasokerin ja voin kanssa tasaiseksi massaksi.
  2. Kaulitse pullataikinasta taas levy ja  levitä täytettä.  Ripottele päälle vadelmia. Muista että ulkomaalaiset vadelmat pitää kiehauttaa, joten tässä on hyvä käyttää kotimaisia jos löytyy, ei mene niin vetisiksi.
  3. Kääri rullalle ja leikkaa paloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti