tiistai 3. maaliskuuta 2015

Pikkupitsat

Leivon aina kuivahiivalla, mutta tuorehiivalla onnistuu myös! Silloin hiivaa tulee 50grammaa. Nämä täytettiin tonnikalalla ja mozzarella.


 photo ef452660-87b7-483c-b580-767f299718a3_zpsfls3rom3.jpg

Pikkupitsat (n.40kpl)

2 pussia kuivahiivaa
1 dl vehnäjauhoja
4 tl sokeria
2 tl suolaa
6 dl kuumaa vettä
4 rkl öljyä
12 dl vehnäjauhoja
Täyte (esim):
Tomaattipyrettä
Tonnikalaa
Mozzarellaa
Juustoraastetta

  1. Sekoita hiivaan desi jauhoa ja suola sekä sokeri.  Lisää kuuma vesi ja sekoita nopeasti. Lisää jauhoja ja öljy. Työstä taikinaa noin 10 minuuttia.
  2. Anna kohota altaassa noin tunti (tiskialtaaseen kuumaa vettä ja taikina sinne).  
  3. Kauli takina ja ota muotilla n.8 sentin halkaisijalla pitsapohjia. 
  4. Täytä pitsat ja paista 225 asteessa noin 10 minuuttia.
 photo e542df1d-c091-4058-8cd2-b3e5c0b08f4d_zpsf3vukej8.jpg

 photo 1147573e-e33d-466d-9407-53d70b5725d4_zpszkssblkw.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti