lauantai 9. elokuuta 2014

Kummalliset keksipalat

Jostain blogista bongasin kivan idean erikoisista kekseistä.  Pohja niissä on digestiveä jonka päälle kaadetaan kondensoitua maitoa ja päälle lempiherkkuja!  Oma makuyhdistelmäni ei ollut maailman paras ja vuokakin oli liian pieni, mutta nyt uudella vuualla ja uusilla herkuilla pitää kokeilla joku päivä uusiks! Näitä piti syödä monta eikä siltikää ollu varma tekeekö mieli lisää vai ei ja silti söi:D 


 photo 485b0ec3-ac4b-44eb-b170-b9ac1909db15_zps96e5d931.jpg

Keksipalat

3 1/2 dl digestivejä ( n. 150g )
100 g voita
1 purkki kondensoitua maitoa
130 g tummaa suklaata
2 dl lakuja
1 dl suolapähkinöitä
1 dl minivaahtokarkkeja


  1.  Lämmitä uuni 175 asteeseen.  Paistoin lasagnevuuassa ( n. 29x21cm) mieluummin isommassa. Laita leivinpaperi vuokaan. 
  2.  Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita keskenään ja painele vuuan pohjalle.
  3.  Kaada päälle kondensoitu maito, ei tarvitse keittää etukäteen!
  4.  Pilko suklaa ja lakut paloiksi. Levitä herkut pohjan päälle. Jos paistat lasivuuassa paisto aika on n. 40 minuuttia, metalli (?) vuuassa n. 20 minuuttia.
  5. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi 

 photo 4586576a-a00f-4858-ad84-25761a4783a7_zpsa61992e1.jpg

 photo 1a6cb5de-33cb-40c3-9e84-28f9fab6f757_zps344f40a1.jpg

 photo 0a649223-750d-4198-8a65-7b0113feb951_zps4ab2887d.jpg

 photo a1f11a6d-62e0-49c3-96e9-bf9e85079827_zps3b391f65.jpg

 photo 5ab51d8c-e888-40c7-96f1-e35ac6acbd2b_zps1b9426fb.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti