tiistai 19. elokuuta 2014

Parasta pannaria!

Pannari on yleensä pahaa. Siinä on liikaa kohoumia ja kohoumat on yleensä vähän palanu. Tällä ohjeella tehdyn pannarin jälkeen jouduin tosin muuttaan mielipiteeni. Tällä ohjeella tulee tasanen pannari ja tää on hyvää!

 photo c75de5bc-3f6b-46b7-a07e-9785c4c9883f_zpsf5981560.jpg
omenahillolla!

Pannari

4 dl jauhoja
1 1/2 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
8 dl maitoa
2 munaa
100 g sulatettua voita
  1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  2. Lisää maito, munat ja sulatettu voi. Sekoita
  3. Paista 200 asteessa 30 minuuttia.
 photo f69aa646-899b-4cde-aa8c-7bd8321c1035_zpsa105bff6.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti