maanantai 7. huhtikuuta 2014

Sitruunaruudut

Sitruunan ystävälle ihania leivosruutuja! Hei KYSYMYS: Onko huonot kuvat parempi kun ei kuvia ollenkaan vai ärsyttääkö vaan tälläset kuvat?:D nää kuvat on siis ajalta ennen blogia joten ne on vähä mitä on :D (ei nykysetkää kuvat kyllä aina mitään parhaimpia oo..)

 photo 59f421ad-5039-4258-8af0-730edcee443c_zpsc361bef1.jpg

Sitruunaruudut

Taikina:

2 1/2 dl vehnäjauhoja
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
150 g voita sulatettuna

Sitruunakreemi:

3 munaa
2 dl sokeria
1/2 dl vehnäjauhoja
1 ison sitruunan kuori raastettuna
6 rkl sitruunan mehua
Koristelu:
Tomusokeria
  1. Sekoita pohja-aineet hyvin keskenään. taputa taikina lasagnevuokaan.
  2. Uuni 200 astetta ja n. 14 minuuttia.
  3.  Valmista kreemi. Sekoita munat ja sokeri vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää muut ainekset. 
  4. Levitä pohjan päälle ja  paista vielä 8-10 minuuttia.
  5. Siivilöi jäähtyneen kakun päälle tomusokeria ja leikkaa ruuduiksi.
 photo 251bd32d-7876-4854-81a5-0e2a99b426bb_zps1e92bb21.jpg

2 kommenttia:

  1. No jos vaan kehtaat kuviin panostaa, niin ainahan niitä on kivempi katsella :) Mutta kuvattomuus ehkä häiritsis kun ei välttämässä olis mitään käsitystä minkä näköstä leipomusta pitäs ees tehdä ja usein skippaan ohjeet, joissa ei oo kuvaa; joten siis kuvalliset mielummin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sitä mäkin mietin :) joskus vaan joku valitti huonoista kuvista ni mietin et särkeekö silmiä kattella :D leivon vaan pääsääntösesti ilta ysin jälkeen pimeessä:D

      Poista