torstai 2. huhtikuuta 2020

Kepakkoja ilman keppejä

Tero teki kepakkoja  ruuaksi yks päivä. Se ei suostunut kuitenkaan laittamaan tikkuja kepeiksi, joten näistä tulikin sitten jauhelihapötköjä. Kuvia ei oo, koska no, ne oli jauhelihapötköjä. Sopi tosi hyvin salaatin kans!


Kebakko jauhelipötköt

700g naudan jauhelihaa
1 dl korppujauhoja
2 dl vahvaa lihalientä
2 munaa
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
2 tl suolaa
2 tl paprikajauhetta
1tl chilijauhetta
1/2 tl inkiväärijauhetta
1/2 tl juustokuminaa
1/2 tl valkopippuria
2 tl basilikaa

  1. Kuori ja pilko sipulit. Kuullota pannussa.
  2. Sekoita keskenään korppujauhot ja lihaliemi, anna turvota
  3. Lisää muna, jauhelija, sipulit ja mausteet joukkoon ja sekoita.
  4. Muotoile 14 pitkulaa ja paista uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti